Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermentovane mlecne vyrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Senzorická kvalita kozího mléka a fermentovaných mléčných výrobků
(Adéla Kocourková)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vhi9b4// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv transglutaminasy na texturu fermentovaných mléčných výrobků
(Veronika Stetsenko)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//54tk6u// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv enzymové modifikace složek mléka na jakost fermentovaných mléčných výrobků
(Veronika Stetsenko)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//e4ufbw// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti aplikace druhu Lactobacillus plantarum do fermentovaných mléčných výrobků
(Alexandra Costiucova)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//evqr2i// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Výroba a hodnocení fermentovaných mléčných výrobků
(Zahraa Jasimová)2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//lb0bn4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Modifikace textury fermentovaných mléčných výrobků
(Jan Pištěk)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//lv5re0// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Možnosti kombinace Lactobacillus acidophilus a Lactobacillus plantarum ve fermentovaných mléčných výrobcích
(Jan Vaňous)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//wrh77t// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku nutričně významných složek na vybrané vlastnosti fermentovaných mléčných výrobků
(Simona HONESOVÁ)2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//253q04// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Výroba, sortiment a kvalita fermentovaných mléčných výrobků
(Romana Nováková)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ulsqpd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití táhlovitých kmenů bakterií mléčného kvašení při výrobě fermentovaných mléčných produktů
(Lucie Červenková)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tqmhzm// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma