Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fermentovane mlecne vyrobky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Sledování vybraných senzorických vlastností fermentovaných mléčných výrobků
 (Kateřina Kynčlová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k1pjrl// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologické aspekty výroby farmářských fermentovaných mléčných výrobků
 (Aneta Náplavová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//wfo7yu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Posouzení kvality fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka
 (Klára Orestová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//t8e9cx// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)