Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermentovane mlecne vyrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sledování vybraných senzorických vlastností fermentovaných mléčných výrobků
(Kateřina Kynčlová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k1pjrl// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologické aspekty výroby farmářských fermentovaných mléčných výrobků
(Aneta Náplavová)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//wfo7yu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Posouzení kvality fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka
(Klára Orestová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//t8e9cx// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma