Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermentovane potravinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antimikrobiální aktivita mikroorganismů izolovaných z fermentovaných potravin
(Nina Šonkoľová)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kyrv4m// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výskyt mykotoxinů ve fermentovaných potravinách z českého trhu
(Karolína Fričová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//amav31// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace výroby fermentovaných potravin
(Monika Šestáková)2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//9aoce2// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití inovačních technologií při výrobě fermentovaných potravin
(Jaroslav Krupinský)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//scawml// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití non-kultivačních metod ke studiu mikroflóry fermentovaných potravin a nápojů
(Iveta Sokolová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7zhm5b// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Antibiotická rezistence u enterokoků izolovaných z potravin
(Petra Hoffmannová)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ntd4s8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická analýza typických asijských fermentovaných potravin
(Veronika Cabáková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ha6da5// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Mikroorganizmy s dekarboxylázovou aktivitou ve vybraných fermentovaných potravinách
(Eva Rejchrtová)2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//grrh8e// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Výskyt biogenních aminů u vybraných fermentovaných potravin
(Monika Augustová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fwxub0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití metody PCR pro identifikaci probiotik v potravinách
(Natali Svobodová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7ckijw// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma