Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermentovane potravinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Monitoring obsahu biogenních aminů ve vybraných fermentovaných potravinách živočišného původu
(Ludmila ZÁLEŠÁKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4zrxz7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Využití probiotických bakterií ve fermentovaných potravinách
(Markéta KONEČNÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p3plpb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Nutraceutický vliv fermentovaných potravin na člověka
(Eliška KORANDOVÁ)2008, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//qm21z6// | Biologie / Biomedicínská laboratorní technika | Práce na příbuzné téma