Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

fermentovane potraviny

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 13 theses)
Antimikrobiální aktivita mikroorganismů izolovaných z fermentovaných potravin
 (Nina Šonkoľová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kyrv4m// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Využití inovačních technologií při výrobě fermentovaných potravin
 (Jaroslav Krupinský)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//scawml// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Optimalizace výroby fermentovaných potravin
 (Monika Šestáková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//9aoce2// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Výskyt mykotoxinů ve fermentovaných potravinách z českého trhu
 (Karolína Fričová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//amav31// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Využití non-kultivačních metod ke studiu mikroflóry fermentovaných potravin a nápojů
 (Iveta Sokolová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7zhm5b// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Antibiotická rezistence u enterokoků izolovaných z potravin
 (Petra Hoffmannová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ntd4s8// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Mikrobiologická analýza typických asijských fermentovaných potravin
 (Veronika Cabáková)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ha6da5// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic

Mikroorganizmy s dekarboxylázovou aktivitou ve vybraných fermentovaných potravinách
 (Eva Rejchrtová)

2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//grrh8e// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Theses on a related topic

Výskyt biogenních aminů u vybraných fermentovaných potravin
 (Monika Augustová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fwxub0// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Využití metody PCR pro identifikaci probiotik v potravinách
 (Natali Svobodová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7ckijw// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 13 theses)