Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fermentovane vyrobky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
 (Daria Churiakova)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//wzleuz// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity
 (Magdaléna Zvonková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//edm7d9// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Lyofilizované fermentované mléčné výrobky
 (Viktorie Omelková)

2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//y3qown// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Fermentované výrobky s nízkým obsahem laktosy
 (Valeriya Zherepa)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//jpqsf7// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Potravinářské výrobky fermentované houbou Monascus
 (Linda Burianová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//56w00i// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
 (Klára Janíková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fruzjk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Fermentované masné výrobky jako potenciální zdroj Encephalitozoon cuniculi
 (Tereza VECKOVÁ)

2018, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//d516dn// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik
 (Radek HOLÍK)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//grdg50// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Maso přežvýkavců jako surovina pro fermentované masné výrobky
 (Pavel Votava)

2013, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//srafev// | Kvalita produkce / | Práce na příbuzné téma

Výrobky ze sóji
 (Kateřina Krtilová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hstesx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)