Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermentovane vyrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
(Daria Churiakova)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//wzleuz// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity
(Magdaléna Zvonková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//edm7d9// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Lyofilizované fermentované mléčné výrobky
(Viktorie Omelková)2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//y3qown// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Fermentované výrobky s nízkým obsahem laktosy
(Valeriya Zherepa)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//jpqsf7// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Potravinářské výrobky fermentované houbou Monascus
(Linda Burianová)2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//56w00i// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
(Klára Janíková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fruzjk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Fermentované masné výrobky jako potenciální zdroj Encephalitozoon cuniculi
(Tereza VECKOVÁ)2018, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//d516dn// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik
(Radek HOLÍK)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//grdg50// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Maso přežvýkavců jako surovina pro fermentované masné výrobky
(Pavel Votava)2013, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//srafev// | Kvalita produkce / | Práce na příbuzné téma
Výrobky ze sóji
(Kateřina Krtilová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hstesx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma