Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermentovany napojKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Výroba fermentovaného nápoje z mláta
(Nikola Hamerníková)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dsjmqr// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Nápoje fermentované symbiotickými kulturami
(Veronika Richter)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lhabgj// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti vybraných netradičních fermentovaných nápojů
(Jana Kopečková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5zst2o// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Fermentované mléčné nápoje
(Karolína Horáková)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3swt6q// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Fermentované syrovátkové nápoje
(Michal Žák)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4ekdej// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv kultivačních podmínek na výrobu fermentovaných syrovátkových nápojů
(Tereza Fitzianová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//je7h9f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nápoje na bázi mléka fermentované pomocí symbiotické kultury vodního kefíru
(Patrik Minář)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//j7dbft// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných faktorů na kvalitu fermentovaných syrovátkových nápojů
(Michal Žák)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xnmzro// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Metabolity fermentovaných alkoholických nápojů v lidském pachu
(Kateřina Krajčová)2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//mks0df// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma
Asijská rýžová vína a jiné kvašené nápoje.
(Zhanna Gordiyenko)2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//e4uxdj// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma