Theses on the same topic (having an identical keyword):

fish meat

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Drying of selected fish species in Cambodia
 (Nikola Ždímalová)

2016, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vsvblg// | Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics | Theses on a related topic

Analýza vybraných rizik pokrmů z rybího masa, výrobků z rybího masa a mořských plodů ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
 (Milena Forejtová)

2017, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//1lt2vt// | Krajinné inženýrství / Regionální environmentální správa | Theses on a related topic

Proteomické rozlišení různých druhů rybího masa
 (Filip Souček)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//fo3gx9// | Forenzní analýza / | Theses on a related topic

Určení živočišného původu a typu zpracování rybího masa
 (Filip Souček)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//j025y8// | Forenzní analýza / | Theses on a related topic

Porovnání různých způsobů přípravy rybího masa pro genetickou a proteomickou analýzu
 (Štěpánka Králová)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//3hgf5v// | Forenzní analýza / | Theses on a related topic

Význam konzumace rybího masa v prevalenci skrytého hladu u dětí: komparace vybraných zemí Latinské Ameriky a Afriky
 (Jana Rajchmanová)

2022, Diplomová práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//oigver// | Mezinárodní teritoriální studia / | Theses on a related topic

Vliv mrazírenského skladování na senzorickou jakost a chemické složení rybího masa
 (Martina Zajíčková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zc0v3l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv krmení na senzorickou jakost kuřecího a rybího masa
 (Kristýna Konečná)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//pt0za2// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic