Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
flavourKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití zbytků z výroby tekutých ochucovadel ve výkrmu králíků
(Michaela Spěváčková)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//nwa7i1// | Výživa zvířat / | Práce na příbuzné téma
Možnosti maskování vařivé příchutě ve sterilovaných tavených sýrech
(Radoslav Šenk)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ajau8v// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv podmínek fermentace na vybrané složky aroma pšeničného kvasu
(Martina Veselá)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vk0rmg// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Plynová chromatografie pro hodnocení příčiny smyslových vad sýrů
(Kateřina Říhová)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//nm1ypw// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv intenzity pražení na chuťový profil výběrových káv
(Barbora Kopecká)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nkuw0w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorický profil a preferenční mapování vanilkového aroma
(Kateřina Novotná)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//1mfaks// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma