Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

flavour

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Možnosti maskování vařivé příchutě ve sterilovaných tavených sýrech
 (Radoslav Šenk)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ajau8v// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Využití zbytků z výroby tekutých ochucovadel ve výkrmu králíků
 (Michaela Spěváčková)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//nwa7i1// | Výživa zvířat / | Práce na příbuzné téma

Vliv podmínek fermentace na vybrané složky aroma pšeničného kvasu
 (Martina Veselá)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//vk0rmg// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Senzorický profil a preferenční mapování vanilkového aroma
 (Kateřina Novotná)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//1mfaks// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv intenzity pražení na chuťový profil výběrových káv
 (Barbora Kopecká)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nkuw0w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Plynová chromatografie pro hodnocení příčiny smyslových vad sýrů
 (Kateřina Říhová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//nm1ypw// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma