Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
folin-ciocalteuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení polyfenolů v netradičních obilovinách Folin-Ciocalteuovou metodou
(Jana GRYGARČÍKOVÁ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h52635// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Pohanka a stanovení antioxidační aktivity produktů z pohanky
(Veronika Tioková)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6vrzoy// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Biosenzorová analýza nápojů
(Miodrag Milovanović)2019, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ibhaq/ | Biochemie (čtyřleté) / Biochemie | Práce na příbuzné téma
Vliv oxidu siřičitého na vybrané kvalitatívní parametry vína.
(Radek Varmuža)2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ebnawk// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Využití metody HPLC na hodnocení ovocných šťáv
(Kristýna Spurná)2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3yobop// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity ve výluzích yerba maté
(Jakub Svoboda)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pfr56i// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv přípravy a mletí na antioxidační vlastnosti kávy
(Klára Vítková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//66xgvd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma