Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
food industryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
The Comparison of Productivity in the Food Industry from International Perspective
(David Kovář)2015, Bakalářská práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sfn4hs// | International Territorial Studies / International Development Studies | Práce na příbuzné téma
Application of Pinterest as a marketing tool for Bloggers in the food and beverage industry
(Nerva Vikramshekhar)2019, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/80179 | Management / | Práce na příbuzné téma
Digital marketing trends in food and beverage industry
(Ulviyya Movla-zada)2019, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/79737 | Mezinárodní ekonomické vztahy / International Business - Central European Business Realities | Práce na příbuzné téma
THE MEXICAN FOOD INDUSTRY INVESTMENTS: Situation and Opportunities in the Czech Republic
(Abihu Antonio Moctezuma Figueroa)2013, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/38764 | Ekonomie a hospodářská správa / Ekonomická a regionální studia Latinské Ameriky | Práce na příbuzné téma
China’s Distant Water Fishing Industry and Its Impact on Food Security: Case Studies in Senegal and Sierra Leone
(Brian Craig)2023, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/89125 | International and Diplomatic Studies / | Práce na příbuzné téma
Food and its social context (case study of low and high income households in Kazakhstan)
(Saule Turgambayeva)2023, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//iyj62h// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma
Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
(Iveta MAŠKOVÁ)2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3s0w92// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP
(Pavla SVRČINOVÁ)2019, Disertační práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//q0n77y// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma