Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

food industry

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
The Comparison of Productivity in the Food Industry from International Perspective
 (David Kovář)

2015, Bakalářská práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sfn4hs// | International Territorial Studies / International Development Studies | Práce na příbuzné téma

Application of Pinterest as a marketing tool for Bloggers in the food and beverage industry
 (Nerva Vikramshekhar)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/80179 | Management / | Práce na příbuzné téma

Digital marketing trends in food and beverage industry
 (Ulviyya Movla-zada)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/79737 | Mezinárodní ekonomické vztahy / International Business - Central European Business Realities | Práce na příbuzné téma

THE MEXICAN FOOD INDUSTRY INVESTMENTS: Situation and Opportunities in the Czech Republic
 (Abihu Antonio Moctezuma Figueroa)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/38764 | Ekonomie a hospodářská správa / Ekonomická a regionální studia Latinské Ameriky | Práce na příbuzné téma

China’s Distant Water Fishing Industry and Its Impact on Food Security: Case Studies in Senegal and Sierra Leone
 (Brian Craig)

2023, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/89125 | International and Diplomatic Studies / | Práce na příbuzné téma

Food and its social context (case study of low and high income households in Kazakhstan)
 (Saule Turgambayeva)

2023, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//iyj62h// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma

Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
 (Iveta MAŠKOVÁ)

2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//3s0w92// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP
 (Pavla SVRČINOVÁ)

2019, Disertační práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//q0n77y// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)