Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
food ingredientsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Content-based Recommender System for Food Recipes
(Matúš Sedlák)2021, Diplomová práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/vdqix/ | Řízení softwarových systémů a služeb / Řízení vývoje softwarových systémů | Práce na příbuzné téma
Jedlo ako liek: Vybrané liečivé ingrediencie v antike
(Natália Kosmeľová)2021, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/y6v1t/ | Historické vědy / Dějiny starověku | Práce na příbuzné téma
Využití multiplexní PCR pro detekci GMO v potravinách a potravinářských surovinách
(Kateřina Augustynková)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//5114tq// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma