Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

food substances

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Sú biopotraviny zdravšie?
 (Lada Brenkusová)

2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/sw7au/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Dietární expozice české populace: Vývoj a validace metod
 (Marek Súkeník)

2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/zsm7r/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma

ALEs - rizikové látky v potravinách
 (Eliška Švachová)

2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/o6ypm/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Toxické látky v potravinách a jejich vliv na zdraví
 (Hana KADLECOVÁ)

2019, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//73ilbp// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Využití hmotnostní spektrometrie pro identifikaci a kvantifikaci nezáměrně přidávaných látek v obalech potravin
 (Michal Mrlík)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//7lacg8// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Přehled přírodně toxických látek v potravinách
 (Tomáš SCHINDLER)

2018, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//w6gckr// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Analýza perfluoralkylovaných sloučenin v potravinách
 (Zuzana Špačková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//vfzswo// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití plynové chromatografie s hmotnostním a olfaktometrickým detektorem pro hodnocení vlivu reformulací na profil těkavých látek v potravinářských výrobcích
 (Tereza Fiantoková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//o0pbxj// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Přírodní toxické látky v potravinách rostlinného původu
 (Adéla ZÁVODNÁ)

2023, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//fksea6// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Toxické látky v potravinách
 (Karolína ROHLENOVÁ)

2020, Bakalářská práce, Fakulta zdravotnických studií / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//i9dhrh// | Veřejné zdravotnictví / Asistent ochrany a podpory veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma