Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

food&beverage

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Možnosti využití principů revenue managementu a marketingové propagace v úseku Food&Beverage vybraného hotelu
 (Lucie Trnková)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/54322 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
 (Alžběta NIMRICHTROVÁ)

2021, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//0womum// | Ekonomika a management / Řízení a ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma

Specifika stravovacích služeb v hotelech vyšších tříd
 (Lucie Parmová)

2012, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/64917 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Charakteristika stravovacího úseku hotelu
 (Zuzana Faltejsková)

2011, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/31454 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma