Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
food&beverageKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti využití principů revenue managementu a marketingové propagace v úseku Food&Beverage vybraného hotelu
(Lucie Trnková)2014, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/54322 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
(Alžběta NIMRICHTROVÁ)2021, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0womum// | Ekonomika a management / Řízení a ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma
Specifika stravovacích služeb v hotelech vyšších tříd
(Lucie Parmová)2012, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/64917 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Charakteristika stravovacího úseku hotelu
(Zuzana Faltejsková)2011, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/31454 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma