Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

food & beverage department

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Možnosti využití principů revenue managementu a marketingové propagace v úseku Food&Beverage vybraného hotelu
 (Lucie Trnková)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/54322 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách.
 (Oleksandr Biley)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6328/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Analýza a vyhodnocení stravovacího úseku hotelu
 (Veronika Sychrová)

2011, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/29404 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma