Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
food & beverage departmentKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti využití principů revenue managementu a marketingové propagace v úseku Food&Beverage vybraného hotelu
(Lucie Trnková)2014, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/54322 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách.
(Oleksandr Biley)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6328/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Analýza a vyhodnocení stravovacího úseku hotelu
(Veronika Sychrová)2011, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/29404 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma