Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
food adulterationKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití hmotnostní spektrometrie při odhalování falšování potravin
(Aneta Štěpánová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rab13i// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Spolehlivost metod určených pro průkaz falšování potravin
(Hana Kratochvilová)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//r89te0// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Rychlé separace při odhalování pančování potravin
(Martina UHROVÁ)2018, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//c3agmz// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma
Odhalování falšování potravin pomocí lidských smyslů
(Jana Nedzelská)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//jcdm9t// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Průkaz falšování potravinářského lihu a destilátů metodou GC-MS
(Eliška Semrádová)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//7mj184// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Strategie průkazu falšování doplňků stravy pomocí chromatografických technik
(Pavla Hájková)2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//zl3hcr// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Aktuální problémy falšování potravin a jejich dopad na nákupní chování spotřebitele
(Klára Koldová)2014, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vi8cy4// | Provoz a ekonomika / | Práce na příbuzné téma
Průkaz kriminálních praktik při falšování potravinářského lihu a destilátů metodou GC-MS
(Karolína Čechová)2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//kmnlq4// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Průkaz falšování potravin na základě analýzy DNA
(Jana BRUŠTÍKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//irfiqq// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma