Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

food authenticity

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

High resolution mass spectrometry in food authenticity
 (Kamila Hůrková)

2020, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//b5hcgd// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Metabolomic profiling as an important tool for food quality and authenticity control
 (Hana Chmelařová)

2021, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//soimh7// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin pomocí molekulárně-biologických metod
 (Eliška Čermáková)

2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//2sjv5m// | Chemie (čtyřletá) / | Práce na příbuzné téma

Rezidua pesticidů – markery autenticity potravin
 (Petra Šimicová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//j62esi// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vývoj metod pro kontrolu pravosti potravin a detekci GMO na bázi DNA technik
 (Aigerim Aidarova)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//xg9ka2// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Robustnost markerů autenticity potravin a používaných analytických metod
 (Aneta Zíková)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//nf1xb8// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Sledovatelnost a autenticita potravin v potravinovém řetězci
 (David Petrašovský)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//jgpzoh// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití analýzy profilů těkavých látek pro hodnocení kvality a autenticity potravin
 (Karolína Průchová)

2023, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//se1p0f// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Využití techniky DART pro posuzování kvality a autenticity potravin
 (Jana Prchalová)

2017, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//7v0obp// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Autenticita potravin na českém trhu
 (Renata LÍBALOVÁ)

2016, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ugxsq4// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma