Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
food authenticityKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
High resolution mass spectrometry in food authenticity
(Kamila Hůrková)2020, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//b5hcgd// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Metabolomic profiling as an important tool for food quality and authenticity control
(Hana Chmelařová)2021, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//soimh7// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin pomocí molekulárně-biologických metod
(Eliška Čermáková)2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//2sjv5m// | Chemie (čtyřletá) / | Práce na příbuzné téma
Vývoj metod pro kontrolu pravosti potravin a detekci GMO na bázi DNA technik
(Aigerim Aidarova)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//xg9ka2// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Rezidua pesticidů – markery autenticity potravin
(Petra Šimicová)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//j62esi// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Robustnost markerů autenticity potravin a používaných analytických metod
(Aneta Zíková)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//nf1xb8// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sledovatelnost a autenticita potravin v potravinovém řetězci
(David Petrašovský)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//jgpzoh// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití analýzy profilů těkavých látek pro hodnocení kvality a autenticity potravin
(Karolína Průchová)2023, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//se1p0f// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Využití techniky DART pro posuzování kvality a autenticity potravin
(Jana Prchalová)2017, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//7v0obp// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Autenticita potravin na českém trhu
(Renata LÍBALOVÁ)2016, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ugxsq4// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma