Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
food hygieneKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiologický pohled na tzv. raw food (syrovou stravu)
(Anežka Skarková)2017, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/wrjj6/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Komparace fast food a front cookingu
(Tomáš Kalina)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11370/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Hygiena v kuchyních gastronomických provozů
(Martina Čiháková)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/oyjgm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
(Ademi Akhmetova)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/owblo/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Sanitácia stravovacích služieb
(Ivona Buchtelová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12491/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Návrh učebního textu pro výuku odborného předmětu Hygiena a technologie potravin na středních školách
(Radovan Jůzl)2020, absolventská práce CŽV, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v9ki4m// | Studium v oblasti pedagogických věd / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma