Theses on the same topic (having an identical keyword):
food ingredientsKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Sustainability in consumer's behaviour (the case of vegan food)
(LOKWAN CHHANTYAL)2022, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3btc9b// | Business Administration / | Theses on a related topic
Content-based Recommender System for Food Recipes
(Matúš Sedlák)2021, Diplomová práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/vdqix/ | Řízení softwarových systémů a služeb / Řízení vývoje softwarových systémů | Theses on a related topic
Jedlo ako liek: Vybrané liečivé ingrediencie v antike
(Natália Kosmeľová)2021, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/y6v1t/ | Historické vědy / Dějiny starověku | Theses on a related topic