Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
food menuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Menu engeneering a jeho využití v gastronomii
(Marek Liška)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/g08bp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Menu engineering and its use in gastronomy
(Zdeněk Juráň)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/lkirg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
(Barbora Ryšavá)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/r6hlc/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
INOVACE NABÍDKY RESTAURAČNÍHO MENU PŘI RESPEKTOVÁNÍ ZÁSAD SPRÁVNÉ VÝŽIVY
(Nikola Pospíšilová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/ilnf82/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Vývojové proměny v jídelním a nápojovém lístku
(Alena Šilerová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/rrhxz/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví (studium pro absolventy VOŠ) | Práce na příbuzné téma
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
(Eva Roupcova)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15322/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Stravování v železniční dopravě
(Ivo Mráz)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/aemrd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Optimální jídelníček vitariána
(Lucie Nulíčková)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/86169 | Kvantitativní metody v ekonomice / Matematické metody v ekonomii | Práce na příbuzné téma
Jamie Oliver´s Food Revolution: A Comparison of Campaigns in Great Britain and the United States
(Karolína Belancová)2016, Bakalářská práce, Fakulta humanitních studií / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ymdutg// | Filologie / Anglický jazyk pro manažerskou praxi | Práce na příbuzné téma
BCG matica a jej aplikácia vo vybraných gastronomických prevádzkach
(Alena Luptáková)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/uqx9q/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma