Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
foodstuffsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení a charakterizace kovových nanočástic v potravinách analýzou jednotlivých částic technikou ICP-MS
(Martina Hakenová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ocj15t// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení sladidel a konzervačních látek v potravinách s využitím hmotnostní spektrometrie
(Kamila Bauerová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fj12yk// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Bezpečnost potravin kontaminovaných mykotoxiny
(Miroslav Najman)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dw3fwh// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma