Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
foodstuffsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Advanced mass spectrometry-based strategies for quality assessment of selected foodstuffs
(Leoš Uttl)2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//q40yk8// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Application of gas chromatography coupled to various types of mass spectrometric detectors for quality and safety evaluation of selected foodstuffs
(Michal Stupák)2018, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//xsq0n7// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
(Norbert Gerec)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/kont4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Španělské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (masné výrobky)
(Klára HUDCOVÁ)2015, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//986vvp// | Filologie / Španělský jazyk pro evropský a mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma
Stanovení biopřístupné frakce kovů v potravinách
(Tereza Walachová)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/pqlmf/ | Chemie / Analytický chemik - manažer chemické laboratoře | Práce na příbuzné téma
Možnosti zpracování a omezování zbytkových surovin z restaurací
(Barbora Hlavatá)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/arfhh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Právní aspekty dvojí kvality potravin
(Andrea Prouzová)2019, Bakalářská práce, Právnická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/pwubh/ | Právní specializace / Mezinárodněprávní obchodní studia | Práce na příbuzné téma
Celozrnné potraviny ve výživě člověka
(Kateřina Kořínková)2018, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/c12of/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Reklama v oblasti potravin
(Jiří Hruška)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12925/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Španělské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (mléčné výrobky)
(Eva VLČKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//qdsehq// | Filologie / Španělský jazyk pro evropský a mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma