Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
forasteroKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Porovnanie profilu fenolových látok v komerčne dostupných vzorkách kakaa
(Dávid Krajňák)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cxcjuc// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Biologicky aktivní látky obsažené v čaji, kávě a kakau
(Kristýna Marková)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//x60425// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Komparace čokolád vyrobených metodou "bean to bar" s běžně dostupnými čokoládovými výrobky
(Anna Borovcová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yp5xs/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma