Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
francouzske syryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sýry v gastronomii
(Igor Kuznetcov)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13145/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vliv skladování na mikrobiální složení francouzského sýru Saint-nectaire
(Lucie Šislerová)2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//axgjq7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Senzorická kvalita francouzského plísňového sýra Brie de Meaux v souvislosti s jeho chemickým a mikrobiálním složením
(Monika Májková)2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//l2cx95// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Výroba francouzských sýrů podle oblastních zvyklostí
(Helena BÁRTOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cm0lv0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma