Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
french friesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv fenolových sloučenin v bramborách na oxidační stabilitu smažicího média při přípravě hranolků
(Klára Fialová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dnv1jj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Oxidační stabilita olejů při fritování hranolků
(Monika Černohousová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ski8s0// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Změny smažicího média při přípravě hranolků z fialových odrůd brambor
(Klára Fialová)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8z8etx// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných faktorů na kvalitu bramborových hranolek - inovace laboratorních cvičení
(Eliška Sýkorová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//y7p9j9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma