Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

french fries

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv fenolových sloučenin v bramborách na oxidační stabilitu smažicího média při přípravě hranolků
 (Klára Fialová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dnv1jj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Oxidační stabilita olejů při fritování hranolků
 (Monika Černohousová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ski8s0// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Změny smažicího média při přípravě hranolků z fialových odrůd brambor
 (Klára Fialová)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8z8etx// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných faktorů na kvalitu bramborových hranolek - inovace laboratorních cvičení
 (Eliška Sýkorová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//y7p9j9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma