Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fresh cheese

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Využití bakterií mléčného kysání s protektivními účinky ve výrobě čerstvých sýrů
 (Ivana Mešková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//n67bgl// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Využití biologicky aktivních látek z rostlin pro prodloužení úchovy čerstvých sýrů
 (Lucie Lhotská)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//4145xa// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Monitoring tukové bilance při výrobě čerstvých sýrů
 (Veronika WEIGLOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//39jpig// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Výroba čerstvého sýra v závislosti na vybraných faktorech
 (Jakub KOŘÁN)

2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//2mn3s2// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma