Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fresh cheeseKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Optimalizace výroby čerstvých sýrů s využitím symbiotických kultur
(Terezie Husarová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p3vsf0// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Využití bakterií mléčného kysání s protektivními účinky ve výrobě čerstvých sýrů
(Ivana Mešková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n67bgl// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Využití biologicky aktivních látek z rostlin pro prodloužení úchovy čerstvých sýrů
(Lucie Lhotská)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4145xa// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Výroba čerstvého sýra v závislosti na vybraných faktorech
(Jakub KOŘÁN)2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//2mn3s2// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Monitoring tukové bilance při výrobě čerstvých sýrů
(Veronika WEIGLOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//39jpig// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma