Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fresh productsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení
(Anna Soshkova)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8770/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Plan d´entreprise fictif: Comment se forme une nouvelle société Fabel SARL et comment se passe l´implantation de son nouveau produit "ENERGY-Fresh Gum!" sur le marché intérieur tcheque?
(Jana FÁBELOVÁ)2011, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//rhpbga// | Filologie / Francouzština se zaměřením na aplikovanou ekonomii | Práce na příbuzné téma
Charakterizace nových preparátů založených na čerstvém chmelu
(Michal Knížek)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//hh6r93// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Charakterizace nových chmelových preparátů s vlastnostmi čerstvého chmele
(Michal Knížek)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ili7my// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma