Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fresh products

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení
 (Anna Soshkova)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8770/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Plan d´entreprise fictif: Comment se forme une nouvelle société Fabel SARL et comment se passe l´implantation de son nouveau produit "ENERGY-Fresh Gum!" sur le marché intérieur tcheque?
 (Jana FÁBELOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//rhpbga// | Filologie / Francouzština se zaměřením na aplikovanou ekonomii | Práce na příbuzné téma

Charakterizace nových preparátů založených na čerstvém chmelu
 (Michal Knížek)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//hh6r93// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Charakterizace nových chmelových preparátů s vlastnostmi čerstvého chmele
 (Michal Knížek)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ili7my// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma