Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
freshness of the foodKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Reducing food losses and wastes in the cereal sector: an option for strengthening global food security
(Adam Tomka)2016, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//neeh42// | Tropické zemědělství / International Development and Agricultural Economics | Práce na příbuzné téma
Business Plan of Sangam Restaurant
(Sejal Amitbhai Patel)2018, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//z0o0o2// | Economics Policy and Administration / Business Administration | Práce na příbuzné téma
Consumption of Mango and Consumers Preferences in India
(JALKIT VADHER)2019, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5mkght// | Economics Policy and Administration / Business Administration | Práce na příbuzné téma
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
(Michaela Kindlová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6906/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma