Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

freshness of the food

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Reducing food losses and wastes in the cereal sector: an option for strengthening global food security
 (Adam Tomka)

2016, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//neeh42// | Tropické zemědělství / International Development and Agricultural Economics | Práce na příbuzné téma

Business Plan of Sangam Restaurant
 (Sejal Amitbhai Patel)

2018, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//z0o0o2// | Economics Policy and Administration / Business Administration | Práce na příbuzné téma

Consumption of Mango and Consumers Preferences in India
 (JALKIT VADHER)

2019, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5mkght// | Economics Policy and Administration / Business Administration | Práce na příbuzné téma

Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
 (Michaela Kindlová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6906/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma