Theses on the same topic (having an identical keyword):

fruit juices

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 20 theses)
Study of qualitative parameters of fruit juices and possibilities of their modification via technological modifications
 (Zdeněk Fajtl)

2015, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//o885mn// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Influence of selected natural juices containing ascorbic acid on browning inhibition during fruit drying.
 (Anna Hubáčková)

2012, Diplomová práce, Institut tropů a subtropů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8a265f// | Sustainable Rural Development in Tropics and Subtropics / | Theses on a related topic

Mikrobiologická kvalita předkrájeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv
 (Adéla Samiecová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4ku59f// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Vliv konzervačních metod a doby skladování na obsah vitaminu C v ovocných šťávách
 (Gabriela Tomášková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4gswj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Analytické a senzorické hodnocení odrůdových ovocných šťáv
 (Jiří Prokop)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7w50an// | Zahradnické inženýrství / | Theses on a related topic

Stanovení vybraných biologicky aktivních látek ve šťávách z exotického ovoce
 (Klára Jégrová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jus9go// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Aplikace infračervené spektrometrie pro charakterizaci přírodních ovocných šťáv
 (Jan Flodr)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//5fq3iq// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Vlastnosti ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce
 (Jan Vlach)

2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//whrp53// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Antioxidační kapacita ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce
 (Aneta Zemánková)

2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ke9ecr// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Využití impedanční spektroskopie pro detekci změn a průkaz autenticity ovocných šťáv
 (Petra Průšová)

2018, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//wag5wv// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 20 theses)