Theses on the same topic (having an identical keyword):
fruit juicesKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Study of qualitative parameters of fruit juices and possibilities of their modification via technological modifications
(Zdeněk Fajtl)2015, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//o885mn// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Influence of selected natural juices containing ascorbic acid on browning inhibition during fruit drying.
(Anna Hubáčková)2012, Diplomová práce, Institut tropů a subtropů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8a265f// | Sustainable Rural Development in Tropics and Subtropics / | Theses on a related topic
Mikrobiologická kvalita předkrájeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv
(Adéla Samiecová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4ku59f// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Vliv konzervačních metod a doby skladování na obsah vitaminu C v ovocných šťávách
(Gabriela Tomášková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4gswj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Analytické a senzorické hodnocení odrůdových ovocných šťáv
(Jiří Prokop)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7w50an// | Zahradnické inženýrství / | Theses on a related topic
Stanovení vybraných biologicky aktivních látek ve šťávách z exotického ovoce
(Klára Jégrová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jus9go// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Aplikace infračervené spektrometrie pro charakterizaci přírodních ovocných šťáv
(Jan Flodr)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//5fq3iq// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Vlastnosti ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce
(Jan Vlach)2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//whrp53// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Antioxidační kapacita ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce
(Aneta Zemánková)2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ke9ecr// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Využití impedanční spektroskopie pro detekci změn a průkaz autenticity ovocných šťáv
(Petra Průšová)2018, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//wag5wv// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Theses on a related topic