Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fruit shelf lifeKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Posouzení vlivu snížení obsahu cukru na trvanlivost ovocných pomazánek
(Vojtěch Vlk)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//nw3w62// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Posouzení vlivu snížení obsahu cukru na trvanlivost ovocných pomazánek
(Michaela Pelikovská)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//rpdxwq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Ošetření ovoce a zeleniny pomocí nízkotlaké plazmy vedoucí k prodloužení jejich trvanlivosti
(Kamila Matajová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//eujk0k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Obalové materiály prodlužující skladovatelnost ovoce
(Kateřina Paulovicsová)2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//lv6kkv// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma