Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fruit shelf life

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Posouzení vlivu snížení obsahu cukru na trvanlivost ovocných pomazánek
 (Vojtěch Vlk)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//nw3w62// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Posouzení vlivu snížení obsahu cukru na trvanlivost ovocných pomazánek
 (Michaela Pelikovská)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//rpdxwq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Ošetření ovoce a zeleniny pomocí nízkotlaké plazmy vedoucí k prodloužení jejich trvanlivosti
 (Kamila Matajová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//eujk0k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Obalové materiály prodlužující skladovatelnost ovoce
 (Kateřina Paulovicsová)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//lv6kkv// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma