Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fryingKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změny obsahu esterů 3-MCPD a glycidolu ve smažicím médiu při dlouhodobém smažení
(Dagmar Beránková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//svvhk1// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Sledování obsahu 3-MCPD esterů a glycidyl esterů v rostlinných tucích a olejích určené pro pečení a smažení
(Hana Pírová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//bedene// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vakuové smažení – alternativní technologie pro přípravu zeleninových lupínků
(Hana Pírová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//io7yqr// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Oxidační stabilita olejů při fritování hranolků
(Monika Černohousová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ski8s0// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Vznik nežádoucích senzoricky aktivních látek během procesu smažení
(Barbora Bílová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//wufowe// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv fenolových sloučenin v bramborách na oxidační stabilitu smažicího média při přípravě hranolků
(Klára Fialová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dnv1jj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vliv odrůdy brambor na žluknutí smažicího média
(Aneta Blažková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6pfnz3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vakuové smažení - alternativní technologie pro redukci vzniku akrylamidu v zeleninových lupíncích
(Radka Vydrová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//brw0ua// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení nebezpečných vlastností odpadních fritovacích olejů
(Lenka Jelínková)2018, Diplomová práce, Hornicko-geologická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/129874 | Nerostné suroviny / Zpracování a zneškodňování odpadů | Práce na příbuzné téma
Ztráty tokoferolů během smažení
(Jakub Fišnar)2018, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//btc5rw// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma