Theses on the same topic (having an identical keyword):
fryingKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Plynné polutanty uvolňující se při smažení potravin v olejích a jejich dopad na lidské zdraví
(Ivana Tětková)2015, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8l1qgq// | Krajinářství / Územní technická a správní služba | Theses on a related topic
Using a solar drier for preparation of traditional Vietnamese beef jerky
(Jan Staš)2017, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lnyqtv// | Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics | Theses on a related topic
Stanovení kvality fritovacích olejů ve vybraných restauracích
(Jakub KOTŮLEK)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//spwk2t// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vliv stárnutí fritovacího oleje na jeho vybrané požárně technické charakteristiky
(Jiří Strakoš)2011, Bakalářská práce, Fakulta bezpečnostního inženýrství / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/88627 | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost / Technika požární ochrany a bezpečnosti průmyslu | Theses on a related topic
Inhibice oxidace lipidů během smažení pomocí přírodních antioxidantů
(Alena Bulínová)2012, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//g1chdx// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Změny složek rostlinných olejů během tepelné úpravy a skladování
(Růžena VAŠKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jxgmdb// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic
Kvalita fritovacích olejů v různých typech stravovacích zařízeních
(Radim Permedla)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sw36tz// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Změny ve struktuře lipidů při termické úpravě potravin a nutriční aspekty smažení
(Růžena VAŠKOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//41eswj// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Úprava objemu a jakosti pekařských koblih s použitím přídatných látek a smažících olejů
(Alena NĚMCOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7882yn// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic