Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

frying

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 19 theses)
Změny obsahu esterů 3-MCPD a glycidolu ve smažicím médiu při dlouhodobém smažení
 (Dagmar Beránková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//svvhk1// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Theses on a related topic

Vznik nežádoucích senzoricky aktivních látek během procesu smažení
 (Barbora Bílová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//wufowe// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Vakuové smažení - alternativní technologie pro redukci vzniku akrylamidu v zeleninových lupíncích
 (Radka Vydrová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//brw0ua// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Vliv fenolových sloučenin v bramborách na oxidační stabilitu smažicího média při přípravě hranolků
 (Klára Fialová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dnv1jj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Oxidační stabilita olejů při fritování hranolků
 (Monika Černohousová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ski8s0// | Chemie a analýza potravin / | Theses on a related topic

Vakuové smažení – alternativní technologie pro přípravu zeleninových lupínků
 (Hana Pírová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//io7yqr// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Theses on a related topic

Vliv odrůdy brambor na žluknutí smažicího média
 (Aneta Blažková)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6pfnz3// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Sledování obsahu 3-MCPD esterů a glycidyl esterů v rostlinných tucích a olejích určené pro pečení a smažení
 (Hana Pírová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//bedene// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Hodnocení nebezpečných vlastností odpadních fritovacích olejů
 (Lenka Jelínková)

2018, Diplomová práce, Hornicko-geologická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/129874 | Nerostné suroviny / Zpracování a zneškodňování odpadů | Theses on a related topic

Ztráty tokoferolů během smažení
 (Jakub Fišnar)

2018, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//btc5rw// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 19 theses)