Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

frying

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Plynné polutanty uvolňující se při smažení potravin v olejích a jejich dopad na lidské zdraví
 (Ivana Tětková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8l1qgq// | Krajinářství / Územní technická a správní služba | Práce na příbuzné téma

Using a solar drier for preparation of traditional Vietnamese beef jerky
 (Jan Staš)

2017, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lnyqtv// | Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics | Práce na příbuzné téma

Změny složek rostlinných olejů během tepelné úpravy a skladování
 (Růžena VAŠKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jxgmdb// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Stanovení kvality fritovacích olejů ve vybraných restauracích
 (Jakub KOTŮLEK)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//spwk2t// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Inhibice oxidace lipidů během smažení pomocí přírodních antioxidantů
 (Alena Bulínová)

2012, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//g1chdx// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Kvalita fritovacích olejů v různých typech stravovacích zařízeních
 (Radim Permedla)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sw36tz// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv stárnutí fritovacího oleje na jeho vybrané požárně technické charakteristiky
 (Jiří Strakoš)

2011, Bakalářská práce, Fakulta bezpečnostního inženýrství / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/88627 | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost / Technika požární ochrany a bezpečnosti průmyslu | Práce na příbuzné téma

Úprava objemu a jakosti pekařských koblih s použitím přídatných látek a smažících olejů
 (Alena NĚMCOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7882yn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Změny ve struktuře lipidů při termické úpravě potravin a nutriční aspekty smažení
 (Růžena VAŠKOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//41eswj// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)