Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

frying medium

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Změny obsahu esterů 3-MCPD a glycidolu ve smažicím médiu při dlouhodobém smažení
 (Dagmar Beránková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//svvhk1// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv fenolových sloučenin v bramborách na oxidační stabilitu smažicího média při přípravě hranolků
 (Klára Fialová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dnv1jj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vliv odrůdy brambor na žluknutí smažicího média
 (Aneta Blažková)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6pfnz3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma