Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

frying oils

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Effect of heating on fatty acid composition of edible oils and fat
 (Filip Vojáček)

2019, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3mntaq// | Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics | Práce na příbuzné téma

Hodnocení nebezpečných vlastností odpadních fritovacích olejů
 (Lenka Jelínková)

2018, Diplomová práce, Hornicko-geologická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/129874 | Nerostné suroviny / Zpracování a zneškodňování odpadů | Práce na příbuzné téma

Oxidační stabilita olejů při fritování hranolků
 (Monika Černohousová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ski8s0// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Plynné polutanty uvolňující se při smažení potravin v olejích a jejich dopad na lidské zdraví
 (Ivana Tětková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8l1qgq// | Krajinářství / Územní technická a správní služba | Práce na příbuzné téma

Stanovení kvality fritovacích olejů ve vybraných restauracích
 (Jakub KOTŮLEK)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//spwk2t// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita fritovacích olejů v různých typech stravovacích zařízeních
 (Radim Permedla)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sw36tz// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování obsahu 3-MCPD esterů a glycidyl esterů v rostlinných tucích a olejích určené pro pečení a smažení
 (Hana Pírová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//bedene// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Úprava objemu a jakosti pekařských koblih s použitím přídatných látek a smažících olejů
 (Alena NĚMCOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7882yn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Změny složek rostlinných olejů během tepelné úpravy a skladování
 (Růžena VAŠKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jxgmdb// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Saponifikační produkty v procesu čištění odpadních vod
 (Monika Hamšíková)

2023, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/jy575/ | Mikrobiologie / | Práce na příbuzné téma