Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
frying oilsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Effect of heating on fatty acid composition of edible oils and fat
(Filip Vojáček)2019, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3mntaq// | Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics | Práce na příbuzné téma
Hodnocení nebezpečných vlastností odpadních fritovacích olejů
(Lenka Jelínková)2018, Diplomová práce, Hornicko-geologická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/129874 | Nerostné suroviny / Zpracování a zneškodňování odpadů | Práce na příbuzné téma
Oxidační stabilita olejů při fritování hranolků
(Monika Černohousová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ski8s0// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Plynné polutanty uvolňující se při smažení potravin v olejích a jejich dopad na lidské zdraví
(Ivana Tětková)2015, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8l1qgq// | Krajinářství / Územní technická a správní služba | Práce na příbuzné téma
Stanovení kvality fritovacích olejů ve vybraných restauracích
(Jakub KOTŮLEK)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//spwk2t// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita fritovacích olejů v různých typech stravovacích zařízeních
(Radim Permedla)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sw36tz// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování obsahu 3-MCPD esterů a glycidyl esterů v rostlinných tucích a olejích určené pro pečení a smažení
(Hana Pírová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//bedene// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Úprava objemu a jakosti pekařských koblih s použitím přídatných látek a smažících olejů
(Alena NĚMCOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7882yn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Změny složek rostlinných olejů během tepelné úpravy a skladování
(Růžena VAŠKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jxgmdb// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Saponifikační produkty v procesu čištění odpadních vod
(Monika Hamšíková)2023, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/jy575/ | Mikrobiologie / | Práce na příbuzné téma