Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

funkcni napoje

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Antioxidační aktivita nápoje Kombucha z různých druhů čajů
 (Karina Prikhodko)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wruxfm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Funkční využití virálního marketingu v oblasti energetických nápojů
 (Štefan Molnár)

2018, Diplomová práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5medgy// | Mediální a komunikační studia / Marketingové komunikace | Práce na příbuzné téma

Alkoholické a jiné syrovátkové nápoje
 (Stanislava Malá)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//95cv0u// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Káva jako funkční potravina
 (Kateřina Rokosová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ri17hn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Zařízení pro dávkování nápojů
 (Josef Műck)

2020, Bakalářská práce, Fakulta aplikované informatiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0lg62c// | Inženýrská informatika / Softwarové inženýrství | Práce na příbuzné téma

Malotechnologie výroby medovin a jejich fortifikace na funkční potraviny
 (Petr MRÁZ)

2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ox9aoz// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných faktorů na kvalitu fermentovaných syrovátkových nápojů
 (Michal Žák)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xnmzro// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma