Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
funkcni vlastnostiKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Funkční vlastnosti plevelů v podmínkách různého zpracování půdy a střídání plodin
(Lukáš Lehkoživ)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cwb79a// | Fytotechnika / | Práce na příbuzné téma
Vliv homogenizačního tlaku na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
(Kateřina Nedbalová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ovz6us// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv homogenizačního tlaku na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
(Kateřina Nedbalová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jdcu16// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv elektrodialýzy na funkční vlastnosti syrovátkových bílkovin
(Anežka Nováková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//r73nqd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv složení membrán na jejich strukturní a funkční vlastnosti
(Dominik MARTINÁT)2020, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//761lnd// | Biochemie / Bioinformatika | Práce na příbuzné téma
Charakteristika a funkční vlastnosti Lactobacillus plantarum
(Kristina Veselá)2021, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//r97mvx// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Funkční vlastnosti škrobového filmu s obsahem extraktu z rakytníkového oleje
(Pavla Vrbická)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//2hbw8x// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku hydrokoloidů polysacharidového charakteru na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
(Lukáš Čeman)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lkirl3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Charakteristika a funkční vlastnosti kvasů s laktobacily
(Daniel Koval)2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//h0wjez// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Vliv vibrací na funkční vlastnosti modelových mléčných systémů
(Tomáš Gryger)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3kayo2// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma