Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

funkcni vlastnosti

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 28 prací)
Funkční vlastnosti plevelů v podmínkách různého zpracování půdy a střídání plodin
 (Lukáš Lehkoživ)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cwb79a// | Fytotechnika / | Práce na příbuzné téma

Vliv homogenizačního tlaku na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Kateřina Nedbalová)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ovz6us// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv homogenizačního tlaku na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Kateřina Nedbalová)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jdcu16// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Funkční vlastnosti škrobového filmu s obsahem extraktu z rakytníkového oleje
 (Pavla Vrbická)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//2hbw8x// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Charakteristika a funkční vlastnosti Lactobacillus plantarum
 (Kristina Veselá)

2021, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//r97mvx// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku hydrokoloidů polysacharidového charakteru na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Lukáš Čeman)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lkirl3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv elektrodialýzy na funkční vlastnosti syrovátkových bílkovin
 (Anežka Nováková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//r73nqd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv složení membrán na jejich strukturní a funkční vlastnosti
 (Dominik MARTINÁT)

2020, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//761lnd// | Biochemie / Bioinformatika | Práce na příbuzné téma

Vliv vibrací na funkční vlastnosti modelových mléčných systémů
 (Tomáš Gryger)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3kayo2// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv granulometrické skladby hlinitokřemičitých surovin na funkční vlastnosti tvarových žárovzdorných materiálů
 (Martin Bača)

2018, Bakalářská práce, Fakulta metalurgie a materiálového inženýrství / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/128975 | Metalurgické inženýrství / Tepelná technika a keramické materiály | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 28 prací)