Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

furcellaran

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Vliv furcellaranu na vybrané vlastnosti kuřecí šunky
 (Aneta Lyčková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ktgqw9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv Furcellaranu na konzistenci roztíratelných tvarohových sýrů
 (Markéta Suchánková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xx68zg// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Chemická modifikace polysacharidů pro biomedicínské aplikace
 (Kateřina Štěpánková)

2023, Disertační práce, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3901v5// | Materiálové vědy a inženýrství / Biomateriály a biokompozity | Práce na příbuzné téma

Vliv pridavku furcellaranu a draselnych tavicich soli na konzistenci tavenych syru
 (Iva Peníšková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7mb4pf// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv furcellaranu na vybrané vlastnosti v tavených sýrech
 (Nela Švajdová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wxyurk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv furcellaranu a kappa-karagenanu na konzistenci tavených sýrů s přídavkem draselných solí
 (Natálie Lyčková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//72wrsx// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv dvojstupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček během skladováni
 (Nela Švajdová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9pdhq7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hydrokoloidy a jejich vliv na vlastnosti smetanových krémů
 (Šimon Borek)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//m9k9sp// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných fykokoloidů a dvoustupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Kristýna Vinklárková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sfbd8j// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku hydrokoloidů na vybrané parametry ochucených sterilovaných tavených sýrů
 (Veronika Holšteinová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//k98h2l// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)