Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
furcellaranKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv furcellaranu na vybrané vlastnosti kuřecí šunky
(Aneta Lyčková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ktgqw9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv Furcellaranu na konzistenci roztíratelných tvarohových sýrů
(Markéta Suchánková)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xx68zg// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Chemická modifikace polysacharidů pro biomedicínské aplikace
(Kateřina Štěpánková)2023, Disertační práce, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3901v5// | Materiálové vědy a inženýrství / Biomateriály a biokompozity | Práce na příbuzné téma
Vliv pridavku furcellaranu a draselnych tavicich soli na konzistenci tavenych syru
(Iva Peníšková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7mb4pf// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv furcellaranu na vybrané vlastnosti v tavených sýrech
(Nela Švajdová)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wxyurk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv furcellaranu a kappa-karagenanu na konzistenci tavených sýrů s přídavkem draselných solí
(Natálie Lyčková)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//72wrsx// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv dvojstupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček během skladováni
(Nela Švajdová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9pdhq7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hydrokoloidy a jejich vliv na vlastnosti smetanových krémů
(Šimon Borek)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//m9k9sp// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných fykokoloidů a dvoustupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček
(Kristýna Vinklárková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sfbd8j// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku hydrokoloidů na vybrané parametry ochucených sterilovaných tavených sýrů
(Veronika Holšteinová)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//k98h2l// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma