Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
furcellaranKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Chemická modifikace polysacharidů pro biomedicínské aplikace
(Kateřina Štěpánková)2023, Disertační práce, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3901v5// | Materiálové vědy a inženýrství / Biomateriály a biokompozity | Práce na příbuzné téma
Vliv furcellaranu na vybrané vlastnosti kuřecí šunky
(Aneta Lyčková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ktgqw9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv furcellaranu na vybrané vlastnosti v tavených sýrech
(Nela Švajdová)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wxyurk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných fykokoloidů a dvoustupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček
(Kristýna Vinklárková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sfbd8j// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku hydrokoloidů na vybrané parametry ochucených sterilovaných tavených sýrů
(Veronika Holšteinová)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//k98h2l// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek
(Alice Čalová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5xqmha// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv různých hydrokoloidů na viskoelastické vlastnosti mléčných dezertů
(Tereza Machů)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//d2heot// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Změny jakosti tavených sýrů v důsledku sterilačního záhřevu
(Alena Kratochvílová)2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3n58b7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma