Theses on the same topic (having an identical keyword):

furcellaran

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Vliv furcellaranu na vybrané vlastnosti kuřecí šunky
 (Aneta Lyčková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ktgqw9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv furcellaranu na vybrané vlastnosti v tavených sýrech
 (Nela Švajdová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wxyurk// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv vybraných fykokoloidů a dvoustupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Kristýna Vinklárková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sfbd8j// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Změny jakosti tavených sýrů v důsledku sterilačního záhřevu
 (Alena Kratochvílová)

2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3n58b7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic