Theses on the same topic (having an identical keyword):
furcellaranKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv furcellaranu na vybrané vlastnosti kuřecí šunky
(Aneta Lyčková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ktgqw9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv furcellaranu na vybrané vlastnosti v tavených sýrech
(Nela Švajdová)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wxyurk// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv vybraných fykokoloidů a dvoustupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček
(Kristýna Vinklárková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sfbd8j// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Změny jakosti tavených sýrů v důsledku sterilačního záhřevu
(Alena Kratochvílová)2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3n58b7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic