Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fyzikalni osetreni potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
(Anna Köppelová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//57868b// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Využití ultrafialového a ionizujícího záření k ošetření potravin
(Lucie Králová)2022, Bakalářská práce, Fakulta bezpečnostního inženýrství / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/147077 | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost / Technická bezpečnost osob a majetku | Práce na příbuzné téma
Konzervace potravin pomocí fyzikálních metod
(Gabriela Tomášková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//y9zeqg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výskyt sporulujících bakterií v potravinách
(Kateřina Růžičková)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//o2j3oe// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Metody mikrobiální dekontaminace potravin
(Kamila VLKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//84crr2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma